søndag den 26. februar 2012

LuckDucks i haven

LuckDucks har i efteråret og vinteren givet forskellige bud på, hvordan de funky ænder kan bidrage til indretning med et touch af humor og craziness.

I den kommende tid vil vi her på LuckDucks by Vestergaard Dahl vende blikket ud i haven. Ænderne flyver selvfølgelig med, og de haveinteresserede og dem der bare er interesserede kan således også følge med i vores andre projekter - alt det som giver inspiration :-) Mon ikke der sniger sig en and ind i ny og næ?


Surf rundt på siderne her på bloggen: Følg med  i årstiderne i haven, orangeriet og meget mere!

På genlæs,

søndag den 19. februar 2012

Ducklights - populære lamper

Ducklights - de skægge andelamper hitter som et funky bidrag til belysning i boligen. Bestillingerne har væltet ind her i løbet af weekenden - skal du også have fingrene i de funky lamper, så skynd dig at bestil. Du finder kontaktoplysninger under LuckDucks - bestilling.




På genhør,

lørdag den 11. februar 2012

LuckDucks vækker begejstring


Skøn LuckDucks lørdag i OCC. Mange mennesker har kigget forbi vores stand idag. Der er blevet handlet og snakket til den store guldmedalje. Kig endelig forbi i morgen søndag - der er helt sikkert også en LuckDuck der matcher dig.

På gensyn,

torsdag den 9. februar 2012

Retro Ducks - messeklar, parat - snart :-)

Hos LuckDucks by Vestergaard Dahl glæder vi os til den forestående messe i Odense Congress Center her i weekenden d. 11-12/2.

I får lige et par hurtige snapshots - vi har travlt med at få det sidste klar. Kom og se os "Live" - dørene åbner kl. 10.00.





På gensyn,


Søg i denne blog